Neem contact op

Bedankt!
Jouw aanvraag is verstuurd!
Oh nee! Er is iets mis gegaan met het versturen van je aanvraag.

Ontdek, Leer, Groei

Stap in de fascinerende wereld
van fotografie

Met mijn boeiende en inspirerende fotografie cursus staat niets jou in de weg.. Ontdek de kracht van licht, compositie en techniek terwijl je je passie voor fotografie tot leven brengt en je vaardigheden naar een hoger niveau tilt.

Waarom
en hoe
Alles over de camera
In de
praktijk

Zomaar een paar fotomomenten

Het voorjaar komt eraan. Mooie tijden om er met uw fototoestel op uit te trekken en die mooie foto’s te gaan maken die u altijd al wilde maken. De eerste zonnestralen ‘s ochtends in het bos, indrukwekkende wolkenpartijen boven de IJssel of misschien wel een portret van de kinderen, of uw huisdier.

Zomaar een paar fotomomenten die we bijna dagelijks tegenkomen. En natuurlijk leggen we die momenten meteen vast, want we hebben onze digitale fotocamera altijd bij ons. We kunnen meteen zien of de foto gelukt is, of niet, en wat niet goed is gooien we in de digitale prullenbak. Lekker makkelijk toch! Eerst even de resolutie instellen, witbalans, Jpeg, de goede geheugenkaart, iso instelling, diafragma, sluitertijd. Allemaal natuurlijk wel eens van gehoord, maar hoe was het ook alweer? Nu moet u wel opschieten want dat mooie moment is bijna voorbij. Dan maar op de automaat. KLIK. Het duurde even maar u hebt zojuist uw eigen World Press Photo gemaakt. Tenminste, dat denkt u…

Bij het bekijken van dit huzarenstukje komen de eerste vragen. Is die foto nou wel of niet scherp, te donker of te licht, wat een rare kleuren, toch ook net een beetje te laat! Had ik nou moeten flitsen? Kan ik met deze instellingen eigenlijk wel een mooie afdruk maken?Herkent u dit en wilt u het beter gaan doen?

Schrijft u dan nu in voor de nieuwe beginnerscursus digitaal fotograferen. Te volgen bij en in de Fotostudio van Ton Otten Fotografie. Ton Otten is afgestudeerd Reclame- en Portret vakfotograaf aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Tijdens deze cursus worden alle mogelijkheden en problemen waar u mee te maken krijgt als u digitaal gaat fotograferen in vier avonden behandeld. Inclusief een praktijkgedeelte in de studio of op locatie en met nabespreking. De cursus is bedoeld voor iedereen met een digitale compact/spiegelreflex fotocamera die graag wil weten waar al die mogelijkheden en instellingen nou eigenlijk voor zijn. En natuurlijk hoe je daarmee de mooiste foto’s kunt maken.

Of ben je op zoek naar wat anders?

Fotografie
Ik zoek naar die ene unieke compositie, dat bijzondere licht en de perfecte momenten.
Dronevideo
Ik zoek naar de magie van de lucht, om een gevoel van verwondering te creëren.
Cursussen
Ik zoek naar boeiende en interactieve leermogelijkheden.

Wil jij een cursus volgen? Neem dan contact op.

Bel Ton: ‭(0575) 49 07 51‬
Bedankt! Jouw verzoek voor contact is verzonden.
Oops! Er is iets mis gegaan met versturen...

Volg mij op Instagram

@ottenfotografie